VAN İPEKYOLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı

   İlçemizde 2022-2023 eğitim-öğretim yılının huzur ve güven içerisinde geçirilebilmesi amacıyla, İlçe Kaymakamımız Sayın İhsan Emre AYDIN başkanlığında kaymakamlık toplantı  salonunda okul güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.

    Toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet KARAKOÇ, İlçe Emniyet Müdürü Murat FUÇULAR, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa ŞİPAL, İpekyolu Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim YAŞİN, Doğan NURSES,   A.Hadi ÇAKIR, İSG Uzman Mithat TURAN katıldı.

    Toplantıda İlçe genelindeki okullarda öğrenci ve velilerinin daha güvenli ve huzurlu bir eğitim-öğretim yılı geçirmelerini sağlamak amacıyla okulların yakın çevresinde ve okul güzergahlarında alınacak tedbirler ile yapılacak çalışmalar değerlendirildi. Okul çevresindeki güvenlik kameraları, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele, taşımalı eğitim, öğrencilerin güvenliği, okul çevrelerinde yapılacak trafik denetimleri, okul polisi, okul önü işaret levha ve hız kesicilerinin yenilenmesi ve kontrolü gibi uygulamalar üzerinde durularak, önleyici ve koruyucu tedbirlerin artırılması konuları ele alındı.

08-09-2022

HÜKÜMET KONAĞI, B BLOK 1.KAT İPEKYOLU / VAN - 04322166402 04322166404

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.